Χυτές κατασκευές από μπετόν (έπιπλα, νεροχύτες, πάγκοι)

Στην Κύπρο….χειροποίητες κατασκευές όπου χρησιμοποιείται η δύναμη του τσιμέντου για να κατασκευαστούν κάθε μορφής μοναδικά κομμάτια ή “artisanal pieces” όπως αποκαλούνται, τα οποία να μην επηρεάζονται από τον χρόνο, να είναι ανθεκτικά, διαχρονικά και φυσικά να αναδεικνύουν την ισορροπία μεταξύ των καθαρών και μοντέρνων γραμμών στο στυλ του καθενός….από τη ΓΕΒΟ.

Το υλικό BUDDY RHODES είναι ένα χυτό μικτό υλικό το οποίο έχει επιλύσει προβλήματα που προϋπάρχουν στη δομή και συμπεριφορά του τσιμέντου όπως το ράγισμα, η στρέβλωση, η συνοχή χρώματος, η στεγανοποίηση και η δύναμη. Το συγκεκριμένο αυτό υλικό αποτελείται από τσιμέντο, άμμο και ειδικές συγκολλητικές ρητίνες και παράλληλα γίνεται χρήση γαλβάνιζέ συρμάτων με την βοήθεια των οποίων δίνει την τρισδιάστατη μορφή στα σχήματα του. Μπορεί να πλαστεί σε οποιοδήποτε σχήμα ή χρώμα αναλόγως γούστου και αναγκών.

Είναι εξαιρετικό για χρήση σε συγκεκριμένους πάγκους, νιπτήρες, νεροχύτες από σκυρόδεμα, έπιπλα από σκυρόδεμα, τζάκια, περιβλήματα τσιμέντου από σκυρόδεμα, στοιχεία αρχιτεκτονικού σκυροδέματος και πολλών άλλων σχημάτων της φαντασίας σας με εφαρμογή είτε για εμπορικούς είτε για οικιστικούς σκοπούς.

Επισκεφθείτε τη ΓΕΒΟ με τις δικές σας ιδέες και σκέψεις για να σας τις μετατρέψουμε σε πραγματικότητα.

Οι Μάρκες μας

Buddy Rhodes concrete countertops


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες