Η Εταιρεία μας

Η GEVO ιδρύθηκε το 1963 στη Λευκωσία σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με κύριες δραστηριότητες την πώληση ειδών υγιεινής, και δομικών υλικών. Σύντομα αναρριχήθηκε για να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις στους τομείς δραστηριοτήτων της με αναγνωρισμένες και έγκυρες αντιπροσωπείες, μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων και πολύ ψηλά επίπεδα υπηρεσιών.

Την σύγχρονη εικόνα της εταιρείας τονίζουν οι μεγάλοι και άνετοι εκθεσιακοί χώροι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο – στελεχωμένοι από πρόθυμο, φιλικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό – όπου εκτίθενται επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα.

Με διαρκή ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα, η GEVO αποτελεί πρότυπο επιτυχίας και είναι καθιερωμένη στη συνείδηση του καταναλωτή σαν ένα από τα κορυφαία ονόματα του κλάδου.

Σ’ ένα κόσμο όπου οι καταναλωτές καθημερινά βομβαρδίζονται από τόσα πολλά μηνύματα και εικόνες, ταυτόχρονα καταβάλλονται από έμπνευση, φιλοδοξία, εικόνες, όνειρα και είναι πιο ενημερωμένοι για τις επιλογές τους. Όλοι έχουν το δικαίωμα στο όνειρο, στη φαντασία και στον τρόπο που θέλουν να ζήσουν…και στην GEVO λέμε ότι Γίνεται!

Η GEVO οδηγείται πια από την τρίτη γενιά και είναι πιο φρέσκια, ισχυρή, σύγχρονη, νεότερη, δυναμική.
Η GEVO είναι πια ένα brand ζωής….ένα LIFESTYLE BRAND.

Εσωτερικά ως οργανισμός, εφαρμόζουμε την ίδια φιλοσοφία. Όλα είναι δυνατά. Και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί αυτό. Γίνεται!!!

Όραμα μας

Να προσφέρουμε ένα νέο lifestyle μέσα από αποτελεσματικές και σύγχρονες λύσεις στην δόμηση με στόχο την άνοδο του βιοτικού επιπέδου του Κύπριου καταναλωτή.

Αποστολή μας

Ο εκσυγχρονισμός του τρόπου ζωής μέσα από τη διάθεση προϊόντων υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών, στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών ανώτερου επιπέδου.

Green Dot Cyprus

Request more information - Ζητήστε πληροφορίες