Κεραμικά Τοίχων Μπάνιου

Τα πλακάκια μπάνιου είναι εκείνα το οποία θα δώσουν στον χώρο μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Αυτή συνήθως συμβαδίζει με την αισθητική μας, έχοντας βέβαια επιρροές από τις σύγχρονες τάσεις και τους χρωματικούς συνδυασμούς της εποχής.

Το δημοφιλέστερο ίσως υλικό για την επένδυση των τοίχων του μπάνιου είναι φυσικά το κεραμικό πλακάκι και οι κεραμικές ή γυάλινες ψηφίδες.

Η επιλογή θα πρέπει να γίνεται με βάση τις αισθητικές μας απαιτήσεις και φυσικά μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουμε στον τρόπο εφαρμογής της επιλογής μας στο δικό μας μπάνιο. Δεν είναι σίγουρο ότι η επιλογή ενός ακριβού πλακιδίου με ωραία εμφάνιση θα έχει και σωστή εφαρμογή στον χώρο μας, εάν τοποθετηθεί με λάθος τρόπο. Οι διαστάσεις του μπάνιου (μήκος και πλάτος), το ύψος του μπάνιου αλλά και η ύπαρξη ανοιγμάτων (όπως παράθυρα, πόρτες) είναι καθοριστικά στοιχεία για τον τρόπο τοποθέτησης των πλακιδίων.

Από διακοσμητική άποψη η γκάμα μας αποτελείται από πλακάκια που έχουν είτε κλασική επιρροή από παλαιότερες εποχές είτε από πλακάκια με γεωμετρικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα με pop art διάθεση, είτε τέλος από minimal μοντέρνα σχέδια.

Μπορείτε να επιλέξετε εκείνα τα πλακάκια μπάνιου που ταιριάζουν καλύτερα με την δική σας αισθητική αλλά και με τη γενικότερη διακόσμηση του χώρου σας, έτσι ώστε να μετατρέψετε το μπάνιο σε ένα χώρο χαλάρωσης και ευεξίας. Η δημιουργική ομάδα της ΓΕΒΟ σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας από Ιταλία , λειτουργώντας επικουρικά στην δική σας διάθεση είναι έτοιμη να σας προτείνει σχεδιαστικές λύσεις μέσα από την χρήση 3D σχεδιαστικών εφαρμογών, έτσι ώστε να δείτε το τελικό φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα του μπάνιου σας και να αποφασίσετε με μεγαλύτερη ευκολία.

Ελάτε στη ΓΕΒΟ να δημιουργήσουμε ένα όμορφο μπάνιο!

Οι Μάρκες μας

FAP Ceramic Tiles

Ragno Tiles

Italgraniti Ceramic Tiles


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες