Καμπίνες Ντους & Πόρτες Μπάνιου

Εισάγουμε στην Κύπρο από την Provex Ιταλίας, μια ολοκληρωμένη σειρά από καμπίνες μπανιέρας και ντουζιέρας που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη.

Η μεγάλη ποικιλία σχημάτων (ημικυκλικές, τετράγωνες, ορθογώνιες, ευθύγραμμες από τοίχο σε τοίχο, ελεύθερης τοποθέτησης), τύπων (σταθερές, ανοιγόμενες, συρόμενες, πτυσσόμενες, κ.α.) και διαστάσεων με τις αντίστοιχες ντουζιέρες ή μπανιέρες, προσφέρουν ευελιξία και δυνατότητα επιλογών. Διάφοροι συνδυασμοί προσδίδουν ένα ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα στο μπάνιο σας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη λειτουργικότητά τους. Υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα χαρακτηρίζει τις καμπίνες που είναι εργονομικά σχεδιασμένες, ώστε να εξασφαλίζουν την άνεση σε συνδυασμό με την εύκολη τοποθέτησή τους στον χώρο.

Σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν τη λύση καμπίνας για εργονομικούς και λειτουργικούς λόγους. Εάν υπάρχει πρόβλημα χώρου είναι προτιμότερο να τοποθετήσουμε μία καμπίνα κυκλικής μορφής. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορούμε να επιλέξουμε είτε τετράγωνη καμπίνα είτε ορθογώνια. Οι τετράγωνες υπάρχουν σε διαστάσεις 70×70, 80×80, 90×90, 100×100 και 120×120εκ. Εάν επιλέξουμε ορθογώνια υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων που μας εξυπηρετούν καλύτερα. Σε περίπτωση που καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν σας εξυπηρετεί τότε υπάρχει η δυνατότητα της ειδικής κατασκευής ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας. Όλα τα μοντέλα που έχουμε επιλέξει και σας προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από κρύσταλλο ασφαλείας (tempered) με πάχος που ποικίλει από 4 – 8 mmενώ τα μεταλλικά τους μέρη είναι από επιχρωμιωμένο ή ανοδιωμένο αλουμίνιο, ένα υλικό με απαράμιλλη αντοχή στην υγρασία. Το σύνηθες ύψος ανέρχεται σε 185-200εκ και σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να επιλέξουμε τη λύση της ειδικής κατασκευής.

Σε κάθε περίπτωση ζητήστε τη γνώμη ενός από τους συμβούλους προϊόντων ΓΕΒΟ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οι Μάρκες μας

Provex shower cabins


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες