Η εταιρεία BENFER S.r.l ιδρύθηκε το 1965 από τον Μηχανικό Rinaldo Cocchi και έκτοτε το εργοστάσιο στο Castelnuovo Rangone (Mo) στη Modena Ιταλίας, παράγει και προμηθεύει δομικά προϊόντα για την κατασκευαστική / οικοδομική βιομηχανία σε όλη την Ευρώπη και ανα το παγκόσμιο.

Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει screeds, αυτό-επιπεδούμενα δάπεδα, στεγανωτικά υλικά, κόλλες, συστήματα επικόλλησης μεγάλων πλακών και πέτρας, συστήματα για ενιαία δάπεδα, όπως επίσης και προϊόντα για την ετοιμασία σκυροδέματος και για ανακαινίσεις.

Το 2019, μέσω εξαγοράς η Benfer έγινε μέλος της οικογένειας LATICRETE International, Inc.μια Αμερικάνικη εταιρεία με 65 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη δομικών υλικών υψηλών αποδόσεων και ειδίκευση σε αξιόπιστα καινοτόμα συστήματα και λύσεις που βελτιώνουν πιο παραδοσιακές μεθόδους.

Με τη συγχώνευση και τις επακόλουθες συνέργειες, το εργοστάσιο στο Castelnuovo (Mo) μπορεί τώρα να προσφέρει στον κάθε επαγγελματία μια μοναδική σύνθεση από καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα και συστημικές λύσεις.

BENFER Building materials

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της ΓΕΒΟ είναι άμεσα διαθέσιμη για την αξιολόγηση και σχεδιασμό λύσεων για νέα έργα ή έργα ανακαίνισης σε συνδιασμό με τα προϊόντα BENFER.

Η λήψη συμβουλών, προγραμμάτων και προϋπολογισμών έργου, είναι γρήγορες και απλές χάρη στον επαγγελματισμό των τεχνικών και εμπορικών ειδικών μας αλλά και την βέλτιστη οργάνωση και εσωτερικές διαδικασίες μας. Προσφέρουμε επίσης εξατομικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια βάσει των αναγκών του πελάτη,για άτομα ή ομάδες ατόμων στο χώρο του έργου ή αλλού.


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες