Κεραμικά Εσωτερικών & Εξωτερικών Χώρων

Η επιλογή δαπέδου θα βελτιώσει σημαντικά την αισθητική του σπιτιού σας. Η προσεκτική επιλογή του σίγουρα θα προσελκύσει τα βλέμματα, θα μετατρέψει και θα ανανεώσει συνολικά το χώρο σας. Το δάπεδο εκτός από αισθητική βελτίωση, αποτελεί και μία πρακτική, χρηστική αλλά και μόνιμη επιλογή. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα στοιχείο στο χώρο που δεν αλλάζει συχνά, έτσι το υλικό ή το χρώμα που θα επιλέξετε δημιουργεί μια σχέση μονιμότερη, σε σχέση με τα έπιπλα που θα διακοσμήσουν τους χώρους του σπιτιού σας ή με το χρώμα που θα βάψετε τους τοίχους.

Είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας ότι διαφορετικοί χώροι του σπιτιού σας, ίσως να χρειάζονται και διαφορετικό τύπο δαπέδου. Στη ΓΕΒΟ οι προτάσεις σε υλικά και αισθητική είναι πολλές για να καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη ΓΕΒΟ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στην αναζήτηση της κατάλληλης λύσης για την επένδυση του δαπέδου, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη κάποιες παραμέτρους, όπως τις ιδιότητες των υλικών, την αντοχή τους και την αισθητική που θα ταιριάζει στο γούστο σας, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να έχετε. Σε αυτό μπορούν να συμβάλουν οι άρτια καταρτισμένοι πωλητές της ΓΕΒΟ που θα σας συμβουλέψουν και θα σας καθοδηγήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια τόσο της επιλογής  αλλά και της τοποθέτησης τους.

Η επικάλυψη του δαπέδου πρέπει να ικανοποιεί τρεις θεμελιώδεις αρχές – η Λειτουργικότητα, η Αντοχή στις μηχανικές και χημικές καταπονήσεις, και τέλος η Αισθητική του χώρου όπου ζούμε και εργαζόμαστε.

Στη ΓΕΒΟ θα βρείτε κεραμικά σε απομίμηση ξύλου, μαρμάρου, τσιμέντου, πέτρας, vintage, κλασικό, 3D, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο τη ζεστασιά ενός φυσικού προϊόντος και την αντοχή που μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής των πλακιδίων.

Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη του εξειδικευμένου προσωπικού μας όσον αφορά την επιλογή σας με βάση τους λόγους Λειτουργικότητας, Αντοχής και Αισθητικής των πλακιδίων δαπέδου. Η αισθητική και διακοσμητική άποψη του χώρου είναι ένας βασικός παράγοντας επιλογής όσον αφορά την επιλογή χρώματος και διάστασης.

Για την αυλή σας, το μπαλκόνι, τον επαγγελματικό σας χώρο ή οποιονδήποτε άλλο εξωτερικό χώρο, η ΓΕΒΟ διαθέτει ποικιλία κατάλληλων πλακιδίων με πολλές επιλογές σε χρωματισμούς, σχέδια και διαστάσεις για να καλύψουν τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Οι Μάρκες μας

FAP Ceramic Tiles

Italgraniti Ceramic Tiles

Ragno Tiles

Refin Cermic tiles

View Ceramic Tlles


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες