Τσιμεντοειδή κόλλες

BENFER ECOFLEX (EX PRIMOFLEX)

Εύκαμπτη κόλλα ενισχυμένη με ίνες

PDF download

Το Benfer ECOFlex είναι μια θιξοτροπική κόλλα που αποτελείται από στοιχεία υψηλής αντοχής, διαβαθμισμένα αδρανή σωματίδια, συνθετικές ρητίνες και ειδικά πρόσθετα. Έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για γρήγορη, αξιόπιστη τοποθέτηση πλακιδίων πορσελάνης και κεραμικών πλακιδίων σε τσιμεντοκονίαμα, μη απορροφητικά υποστρώματα και σε υποστρώματα που υπόκεινται σε μικρές διακυμάνσεις διαστάσεων. Η υψηλή αντοχή στην κατακόρυφη ολίσθηση επιτρέπει την τοποθέτηση πλακιδίων από πάνω προς τα κάτω.

BENFERGRIP C2TE

Ειδική κόλλα υψηλής αντοχής

PDF download

Το BENFERGRIP C2TE είναι μια ιδιαίτερα τιξοτροπική κόλλα σε σκόνη που αποτελείται από τσιμέντο υψηλής αντοχής, επιλεγμένο χαλαζία κοκκομετρίας, συνθετικές ρητίνες και ειδικά πρόσθετα νέας γενιάς. Η φόρμουλα του σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση όλων των κεραμικών υλικών, ακόμα και από πάνω προς τα κάτω.

CEMLATEX 600

Συνθετικό λατέξ για την παρασκευή κονιαμάτων με βάση το τσιμέντο με υψηλή συγκολλητική ισχύ

PDF download

Το CEMLATEX 600 είναι μια πολυμερική διασπορά που χρησιμοποιείται ως πρόσθετο για κονιάματα με βάση το τσιμέντο προκειμένου να βελτιωθούν οι μηχανικές αντοχές, η πρόσφυση, η ελαστικότητα, η εργασιμότητα και η στεγανότητά τους. Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως μερική αντικατάσταση του νερού ανάμιξης σε ποσότητες που μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τους σκοπούς χρήσης και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι μάρκες μας


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες