Μπανιέρες

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε μπανιέρες σε διάφορες διαστάσεις, υλικά και διαφορετικά σχήματα (ορθογώνιες, ασύμμετρες, γωνιακές και ελευθέρας τοποθέτησης), με ή χωρίς μαξιλαράκια, ποδιά (πανελ) και λαβές στήριξης. Τα μοντέλα που διατίθενται από τη ΓΕΒΟ είναι κατασκευασμένα από ακρυλικό φύλλο ή solid surface, τα οποία συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με παλαιότερα υλικά κατασκευής.

Ανάλογα με το σχήμα της μπανιέρας σας παρέχουμε τις παρακάτω κατηγορίες για να επιλέξετε το μοντέλο το οποίο θα εναρμονιστεί πιο εύκολα με τον περιβάλλοντα χώρο του μπάνιου σας.

Ορθογώνιες: Σε σχήμα παραλληλόγραμμου είναι η συνηθέστερη κατηγορία μπανιέρας αφού ταιριάζει στα περισσότερα μπάνια και προτιμάται εκεί όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Γωνιακές: Έχουν σχήμα τεταρτοκύκλιου, μας παρέχουν άφθονο χρηστικό χώρο και προσφέρουν μία άριστη αισθητική λύση, αρκεί ο χώρος όπου θα τοποθετηθεί να είναι ικανός να τη δεχθεί.

Ασύμμετρες: Γωνιακές μπανιέρες στις οποίες οι δύο πλευρές είναι άνισες και μας εξυπηρετούν σε μπάνια μεσαίου μεγέθους.

Ειδικά σχήματα: Για εσάς που ζητάτε κάτι ξεχωριστό υπάρχουν οι μπανιέρες με ειδικό σχήμα και σας βοηθούν να συνδυάσετε τη λειτουργικότητα με τη σύγχρονη αισθητική.

Ελεύθερης τοποθέτησης (free-standing): Mπανιέρες από ακρυλικό ή solid surface, διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Μπανιέρες με υδρομασάζ ή αερομασάζ: Μοναδική χαλάρωση! Το υδρομασάζ/αερομασάζ είναι μια μέθοδος χαλάρωσης και ευεξίας, γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων. Προσφέρει στιγμές απόλαυσης μοναδικών αισθήσεων που δρουν ευεργετικά στην υγεία του ανθρώπου. Η απόλαυση ενός υδρομασάζ σε μπανιέρα είναι μοναδική εμπειρία. Στη ΓΕΒΟ θα συναντήσετε μπανιέρες με υδρομασάζ/αερομασάζ, από ακρυλικό, σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις. Διαθέτουν πλήθος αξεσουάρ – μαξιλαράκια, έξτρα ακροφύσια (jets), λαβές στήριξης, σύστημα διατήρησης θερμοκρασίας, χρωματοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, αυτοκαθαρισμό των jets, κλπ.

Επισκεφθείτε ένα από τους εκθεσιακούς μας χώρους για να δείτε από κοντά μία από τις μεγαλύτερες συλλογές σε μπανιέρες στην Κύπρο.

Μπανιέρες

Ορθογώνιες Μπανιερες

Γωνιακές Μπανιέρες

Μπανιέρες σε ειδικά σχήματα

Μπανιέρες Ελευθέρας Τοποθέτησης

Μπανιέρες με υδρομασάζ/αερομασάζ

Οι Μάρκες μας

Gerberit Sphinx

Galassia sanitaryware

hidrobox


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες