Μπαταρίες (μίξερ)

Λειτουργικότητα και Ποιότητα!

Τη μεγαλύτερη ποικιλία στις χαμηλότερες τιμές με ποιότητα σε μίξερ μπανιέρας, ντουζιέρας, συστήματα ντουζιέρας, νιπτήρα, κουζίνας, μπιντέ και όλα τα εξαρτήματα όπως σπιράλ, τηλέφωνα ντους, βέργες, κλπ. που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε μπάνιο κλασικό ή μοντέρνο, θα τη βρείτε στα καταστήματα της ΓΕΒΟ σε όλη την Κύπρο. Τα μίξερ που σας προσφέρουμε επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα, τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους αλλά και την προσιτή τιμή. Βασικοί συνεργάτες μας η NEWFORM Ιταλίας και η  FRANKE.

Μίξερ νιπτήρα: Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια, τύπους και τιμές. Μίξερ επικαθήμενα πάνω στο νιπτήρα ή τον πάγκο, με ψηλό ή χαμηλό λαιμό (ύψος), ηλεκτρονικές, ή τύπου καταρράκτη. Στη ΓΕΒΟ θα βρείτε επίσης, μπαταρίες επίτοιχες με εντοιχισμένο μηχανισμό, μπαταρίες επιδαπέδιες σε διάφορα σχέδια, και μπαταρίες οροφής.

Μίξερ μπάνιου: Mπαταρίες μπάνιου επίτοιχες με ή χωρίς θερμοστατικό, με συρόμενη βέργα, σπιράλ και τηλέφωνο, ή βέργα με κεφαλή ντους, τηλέφωνο και σπιράλ, μπαταρίες επικαθήμενες στην μπανιέρα ή στον πάγκο και μπαταρίες δαπέδου οι οποίες συνήθως χρησιμοποιούνται σε μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης.

Μίξερ κουζίνας: Διαθέσιμα σε κλασικές ή μοντέρνες γραμμές, με ή χωρίς ντους, με ή χωρίς σπιράλ, τριπλές (triflow – διπλής ροής με ξεχωριστές λαβές παροχής ζεστού-κρύου και φιλτραρισμένου νερού).

Μίξερ για μπιντέ: μπαταρίες με ή χωρίς σπιράλ, για ζεστό-κρύο νερό ή μόνο κρύο νερό.

Μίξερ ντουζιέρας: επίτοιχες χωρίς στόμιο εκροής (spout), με ή χωρίς θερμοστατικό, με συρόμενη βέργα, σπιράλ και τηλέφωνο, ή βέργα με κεφαλή ντους, τηλέφωνο και σπιράλ.

Συστήματα ντουζιέρας: Η αυξανόμενη χρήση ντουζιέρας, όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό έχει οδηγήσει τους χρήστες στην αναζήτηση λύσεων διαφορετικών από τις παραδοσιακές. Σίγουρα ο χώρος της ντουζιέρας έχει μετατραπεί σε ένα χώρο χαλάρωσης και προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει και η τοποθέτηση συστημάτων ντους. Στη ΓΕΒΟ μπορούμε να σας προσφέρουμε κεφαλές ντους (rainshower) επίτοιχες ή οροφής, με ή χωρίς βραχίονα, κυκλικές, τετράγωνές, ορθογώνιες ή οβάλ με επιλογές σε διάφορους τύπους ροής και φωτισμό. Επίσης, θα βρείτε πολλές επιλογές σε πλακέτες με εντοιχισμένους μηχανισμούς έως και 5 σημεία εξόδων νερού με πολλές επιλογές σε ακροφύσια (body ή atomizerjets), καταρράκτες, κ.α. Βέβαια για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει η πίεση του δικτύου να κυμαίνεται ανάμεσα σε κάποια επιτρεπτά όρια τα οποία και αναφέρονται σε κάθε μοντέλο.

Mίξερ για εξωτερικό χώρο: Ξεχωριστή περίπτωση αποτελούν οι στήλες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο σε παραθαλάσσια κυρίως μέρη. Λόγω της ιδιομορφίας τους προσφέρονται μαζί με τη βάση και η κατασκευή τους γίνεται από ανοξείδωτο χάλυβα παρέχοντας έτσι την υψηλότερη αντοχή σε υγρασία και καιρικές συνθήκες.

Μπαταρίες

Mίξερ Νιπτήρα

Μίξερ Νιπτήρα Χαμηλό

Μίξερ Νιπτήρα Ψηλό

Εντοιχισμένο Μίξερ Νιπτήρα

Μίξερ Μπάνιου

Μίξερ Μπάνιου

Μίξερ Μπάνιου με Θερμοστατικό

Μίξερ Μπάνιου τοποθετημένο πάνω στη μπανιέρα

Επιδαπέδιο Μίξερ Μπάνιου

Μίξερ Κουζίνας

Μίξερ Κουζίνας

Τριπλό Μίξερ Κουζινας

Μίξερ για Μπιντέ

Μίξερ για Μπιντέ

Μίξερ Ντουζιέρας

Μίξερ Ντουζιέρας

Μίξερ Ντουζιέρας με Θερμοστατικό

Συστήματα Ντουζιέρας

Σύστημα Ντουζιέρας

Σύστημα Ντουζιέρας με Θερμοστατικό

Σύστημα Ντουζιέρας – μέχρι 3 Εξόδους

Κεφαλή Ντουζιέρας

Head Shower ceiling with lighting jets cascade

Κεφαλή Ντουζιέρας Οροφής

Μίξερ Εξωτερικού Χώρου

Μίξερ Εξωτερικού Χώρου

Our brands

FRANKE sinks cyprus

Newform Bath Fittings


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες