Νεροχύτες Κουζίνας

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία νεροχυτών κουζίνας, από κλασικά έως μοντέρνα σχέδια σε ποικιλία τιμών και χρωμάτων.

Η εταιρία ΓΕΒΟ επέλεξε τα μοντέλα έχοντας ως κύριο στόχο τη διευκόλυνση της νοικοκυράς αλλά και την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων της σύγχρονης κουζίνας.

Οι νεροχύτες κουζίνας είναι διαθέσιμοι σε τρία διαφορετικά υλικά – ανοξείδωτοι, γρανιτένιοι και πορσελάνινοι (από κεραμικό), με ή χωρίς στεγνωτήρα, επικαθήμενοι ή υποκαθήμενοι, με μία, δύο ή δυόμιση λεκάνες.
Ανοξείδωτοι νεροχύτες: Κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι σύμφωνα με αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Όλοι οι νεροχύτες αυτής της κατηγορίας κατασκευάζονται από ΙΝΟΧ περιεκτικότητας 18/10 και τα ονόματα των κατασκευαστικών οίκων FRANKE Ελβετίας και FOSTER Ιταλίας εγγυώνται την απαράμιλλη ποιότητα τους.

Γρανιτένιοι νεροχύτες: Έχουν σαν κύριο συστατικό κατασκευής τους το φυσικό γρανίτη. Επιλέγοντας από κορυφαία εργοστάσια κατασκευής γρανιτένιων νεροχυτών, FRANKE Ελβετίας και SCHOCK Γερμανίας, σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωματισμών μέσα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για τις δικές σας ανάγκες.

Κεραμικοί νεροχύτες: Νεροχύτες από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη. Τα υπέροχα κομμάτια όχι μόνο στολίζουν μια κουζίνα αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα όπως ευκολία στον καθαρισμό, αντοχή στα θερμικά σοκ και απόλυτη υγιεινή.

Νεροχύτες

Aνοξείδωτοι Νεροχύτες

Γρανιτένιοι Νεροχύτες

Κεραμικοί Νεροχύτες

Οι Μάρκες μας

Foster kitchen sinks

FRANKE sinks cyprus

Schock Schock Quartz Composite Sinks and Taps

Galassia sanitaryware


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες