Ντουζιέρες

Στη ΓΕΒΟ προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ντουζιέρες, όσον αφορά διαστάσεις, υλικό κατασκευής και τιμή. Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του σωστού προϊόντος θα παίξει η καλύτερη λειτουργική και αισθητική εναρμόνιση του με τον περιβάλλοντα χώρο του μπάνιου.

Σε όλους τους εκθεσιακούς μας χώρους μπορείτε να βρείτε ντουζιέρες τετράγωνες, ορθογώνιες, ημικυκλικές. Ντουζιέρες από πορσελάνη, ακρυλικό, ή solid surface σε διάφορους χρωματισμούς και διαστάσεις, ντουζιέρες flat με πάχος 3-6mm και τέλος, συστήματα για χτιστές ντουζιέρες.

Πορσελάνινες ντουζιέρες: Οι πορσελάνινες ντουζιέρες παρουσιάζουν καλή αντοχή στα χημικά, στην τριβή, και καθαρίζονται εύκολα. Είναι διαθέσιμες σε ύψη 6-12εκ.

Ακρυλικές ντουζιέρες: Διαθέσιμες σε ύψος 3,5εκ ή 7,5εκ, έχουν λεία επιφάνεια χωρίς πόρους, παρουσιάζουν αντοχή στις κρούσεις, καθαρίζονται εύκολα.

Ντουζιέρες από υλικό solid surface: Ντουζιέρες από ομοιογενές υλικό σε εμφάνιση πέτρας. Είναι ευέλικτες σε σχήματα, μεγέθη, σχέδια και ποικιλία αποχρώσεων, παρουσιάζουν αντοχή σε καταπονίσεις και σε περίπτωση γρατζουνιάς και μη επιθυμητών χτυπημάτων, μπορούν να επιδιορθωθούν τοπικά και να φέρουν το προϊόν στην αρχική του μορφή.

Χτιστές ντουζιέρες: Η χτιστή ντουζιέρα είναι μια πανέμορφη ιδέα για κάθε μπάνιο με στυλ. Ωστόσο, είναι ακόμα πιο χρήσιμη για μικρά μπάνια με ντουζιέρα. Στη ΓΕΒΟ θα βρείτε ποικιλία διαστάσεων σε συστήματα (τετράγωνα σιφώνια 25×25 και ορθογώνια από 60εκ μέχρι 120 εκ) για χτιστές ντουσιέρες με διάφορες επιλογές σε σχέδια για σχάρες. Κοντά μας θα βρείτε αξιόπιστα συστήματα για λειτουργικά αποτελέσματα. Μία χτιστή ντουζιέρα χαρίζει άνεση, λειτουργικότητα, οικονομία και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορεί να διαμορφωθεί σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος και να επενδυθεί από μεγάλη ποικιλία κεραμικών. Σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή και αποτελεσματική υγρομόνωση και οι σωστές ρύσεις. Οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί της Εταιρείας μας μπορούν να σας συμβουλέψουν για τη σωστή τοποθέτηση με τα σωστά υλικά MAPEI.

Ντουζιέρες

Πορσελάνινες Ντουζιέρες

Ακρυλικές Ντουζιέρες

Ντουζιέρες από υλικό Solid Surface

Συστήματα για Κτιστές Ντουζιέρες

Οι Μάρκες μας

Flaminia Sanitaryware

Galassia sanitaryware

hidrobox


Request more information - Ζητήστε πληροφορίες